100% пчелен мед - различни вкусове, различни разфасовки

Качеството и вида на нашия мед се сертифицира въз основа на анализ, извършен в лицензирани лаборатории; четири различни вида натурален, екологично чист, качествен продукт:

Акациев, Букет, Липов и Манов.

Медът Sunny Honey, се предлага в четири размера стандартни стъклени буркани - 250, 400, 700 и 950 грама, както и пластмасова туба с дозатор, и капацитет от 450 грама.

За топлите напитки в заведенията, предлагаме 15 грамова доза мед в пакетче тип "пура" или 30 грамово стъклено бурканче, с предпочитан вид мед, от изброените:

***********************************************************************************************************************************

Акациевият мед е с много светъл цвят, има лек и приятен вкус. Използва се при безсъние, стомашно-чревни, чернодробни и очни заболявания. Притежава успокояващо действие, стимулира и тонизира сърдечната дейност.

Букетът (полифлорният пчелен мед) се събира от много видове растения. Това е най-популярният мед, с приятен вкус и кехлибарен цвят. Препоръчва се за общо укрепване на организма. Притежава антисклеротично действие.

Липовият мед е с приятен мирис на цъфнали липи и е светложълт на цвят. Той е сред най-висококачествените медове. Препоръчва се при заболявания на дихателната система, има антимикробно, противовъзпалително и отхрачващо действие.

Мановият мед е със специфичен вкус и много тъмен, дори черен цвят. Той е изключително богат на минерални вещества и е подходящ за хора с анемия. Притежава диуретичен ефект, а с противовъзпалителното си действие, е подходящ и при простудни заболявания. Добива се от широколистна или иглолистна мана.

Всички видове пчелен мед, освен подходящ стимулант при лечение, са и отличен хранителен продукт. Медът не само подслажда трапезата ни; той (както и другите пчелни продукти) има широко приложение в козметиката.

Консумирайте мед и пчелни продукти ежедневно - ако е по вкуса ви, а не само при болка или неразположение. Това не е лекарство, а чудесен природен продукт, стимулант и дар за организма ни!

 

 

За нас

Sunny Honey...

За нас

Знаете ли, че...

За направата на 0.5 кг мед, пчелата посещава до 75 милиона цветчета и прелита разстояние, равно на три обиколки около Земята!

Вижте повече:

От Пита Мед : Sunny Honey

Facebook

Поръчайте на:

088 / 90-90-900